Otthonfelújítási program információk

Július 1-jével megnyílt a regisztráció a 2024-es otthonfelújítási programra. Az 1990. december 31-e előtt épült, életvitelszerűen lakott, egy- és többlakásos családi házak tulajdonosai igényelhetik az energetikai korszerűsítésre szánt támogatást. Az alapfeltétel, hogy a beruházás legalább 30%-os primer energiafogyasztás-csökkenést eredményezzen a kiinduló állapothoz képest – áll a hivatalos tájékoztatóban.

A támogatható tevékenységek közt hőszigetelés, nyílászárók cseréje, használati melegvíz-rendszer korszerűsítése (önállóan nem támogatható tevékenység), fűtéskorszerűsítés (gázkazán, kéménytechnikai fejlesztések, kondenzációs kazán, szekunder fűtési kör átalakítása, hőleadó berendezések korszerűsítése vagy cseréje, meleg vizes puffertartály létesítése) (önállóan nem támogatható tevékenység), az energetikai korszerűsítéshez kapcsolódó helyreállítási, javítási munkálatok költségeinek finanszírozásása.

Kizárólag lakáscélú energiafelhasználás történhet a fejlesztéssel érintett ingatlanban.

A támogatásra jogosult vagy, amennyiben
- a fejlesztendő ingatlanod 1990. december 31. előtt épült, életvitelszerűen tartózkodsz és tulajdoni hányaddal, vagy holtig tartó haszonélvezeti joggal rendelkezel, továbbá
- lakcímkártyával igazolod, hogy a korszerűsítendő ingatlan legalább 2024. július 1. óta a te, vagy a közeli hozzátartozód állandó lakóhelye(d) vagy tartózkodási helye(d), vagy 2024. július 1-ig kelt adásvételi szerződés alapján a tulajdoni lapon a tulajdonosváltás széljegyzésre került.

A program további részletei az MFB pontokon érhetőek el, viszont a megvalósítás első lépése mindenképp az ajánlatkérés, melyre most itt a lehetőség.

Miért érdemes most cselekedni?

Energiamegtakarítás
Az új nyílászárók jelentősen csökkenthetik fűtési és hűtési költségeit. A korszerű nyílászárók kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segítenek megőrizni az otthon melegét télen és hűvösét nyáron. Ezzel nemcsak a közüzemi számlákon takaríthat meg, hanem hozzájárul a környezet védelméhez is.

Kedvező feltételek
A támogatás és a kamatmentes kölcsön révén jelentős pénzügyi könnyítést élvezhet. Az otthonfelújítási támogatás nagy részét fedezheti a beruházás költségeinek, így kevesebb saját forrást kell felhasználnia, és hosszú távon is megtérül a befektetés.

Értéknövelés
Otthona értékesebb és komfortosabb lesz. A modern nyílászárók növelik az ingatlan piaci értékét, emellett a jobb hőszigetelés és zajszigetelés révén növelik a lakók kényelmét és életminőségét.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Személyre szabott tanácsadás
Szakértőink segítenek kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbb nyílászárókat. Az egyedi igények felmérése után a legjobb megoldásokat kínáljuk, figyelembe véve az energetikai hatékonyságot és az esztétikai szempontokat is.

Helyszíni felmérés 
Megrendelés esetén szakembereink felmérik az Ön igényeit és az ingatlan adottságait, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Professzionális beépítés
Tapasztalt csapatunk gondoskodik a gyors és precíz nyílászáró beépítésről. A kivitelezés során maximális figyelmet fordítunk a részletekre és a minőségre, hogy Ön hosszú távon is elégedett legyen az új nyílászáróival.

Ne halogassa a cserét!
Itt a legjobb alkalom a nyílászárók cseréjére, hiszen a támogatás révén jelentős kedvezményekkel teheti otthonát energiatakarékosabbá és komfortosabbá.

Kérjen ajánlatot még ma, és használja ki a támogatás nyújtotta lehetőségeket!

Ajánlatkérés